پمپ دنده ای یکی از انواع پمپهای هیدرولیکی که بازده زیادی در صنعت دارد همچنین به پمپ چرخ دنده ای نیز شناخته می شود .علاوه بر این آن را به نام های مختلفی می شناسند . در این مقاله به توضیح کاملی در این باره می پردازیم. انواع پمپ دنده ای وجود دارد که هر یک ویژگی منحصر به فردی دارد. اگر شما در حال تحقیق درباره آن هستید با ما همراه باشید تا نکاتی کاربردی در خرید این هیدروپمپ را بازگو نماییم. در ادامه طرز کار پمپ دنده ای را برایتان شرح می دهیم و شما می توانید ویدیوهایی از آن را ببینید. سپس از کاربرد آن و مشخصات فنی این دستگاه خواهیم گفت.
این محصول در دسته بندی هیدرولیک قرار گرفته است . برای اطلاع بیشتر می توانید مقاله
پمپ هیدرولیک
را مطالعه نمایید.
پمپ دنده ای چیست؟
یکی از مدل های مختلف هیدروپمپ ها است. در ابتدا باید بدانید که آن از پرکاربردترین و در عین حال پربازده ترین از انواع هیدروپمپ در بازار فروش صنعتی در ایران به حساب می آید همچنین در فروش حرف اول را می زند. در این مقاله به بررسی ویژگی ها و همچنین مزایا و معایت آن در صنعت می پردازیم.
طرز کار پمپ دنده ای به این صورت است که چرخ دنده های درون دستگاه از نوع جابه جایی مثبت وجود دارد و تنها با حرکت دو عضو قابل چرخش انتقال سیالات صورت می گیرد. جریانی یک دست و بدون پالس را فراهم کرده و امکان چرخش در دو جهت یعنی پر و خالی کردن مخزن را برای ما ایجاد میکند و در صورت استفاده صحیح خرابی کمی دارند که حتی قابلیت خشک کار کردن در یک بازه زمانی کوتاه در این پمپ هیدرولیک دنده ای خساراتی را به وجود نمی آورد.
پمپ دنده ای با قابلیت کشش بالا لقب خودمکش را در بین سایر نمونه ها به خود اختصاص داده است. قابلیت های مهم پمپ چرخ دنده ای قدرت کشش بالای آن است. به همین دلیل هم به آن این لقب را داده اند و دلیل آن ایجاد نیروی خلا در داخل پمپ باعث ایجاد مکش و حرکت سیالات می شود.
خرید پمپ دنده ای
انتخاب اکثریت افراد در صنعت میرسد به پمپ چرخ دنده ای ! حالا دلیل آن چیست ؟ با ویژگی هایی که این هیدروپمپ در دسترس ما قرار داده بسیاری از امورات چه در صنعت و چه موارد غیر از آن را پوشش می دهد .به این دلیل است که مورد انتخاب توده زیادی از افراد قرار گرفته است .با توجه به اینکه انواع سیلات را با غلظت های مختلفو ویسکوزیته هایی متنوع یعنی معمولی یا رو به پایین یا بالا را سرویس دهی می کند . بنابراین اگر در ابتدا در پاراگراف پمپ دنده ای چیست خوانده باشید کاربرد های زیادی برای این پمپ در نظر گرفته شده .
این در حالی است که آن قادر به حمل و انتقال مقدار بالایی از سیالات با جریانی ثابت بدون کم و زیاد شدن فشار نیز است. این پمپ از نظر خرید در بین سایر هیدروپمپ ها مزایا زیادی دارد که آن را متمایز می سازد.
کاربرد پمپ دنده ای
پرکاربرد ترین هیدروپمپهای شناخته شده به این دسته از پمپ ها تعلق می گیرد. به این دلیل که با طیف وسیعی از سیالات امکان کار دارد. به گونه ای که به هر یک از آن ها توان کار را دارد. بنابراین کاربرد آن برای برای هر سیالی از انواغ غلیظ گرفته مانند چسب و شکلات، آسفالت! تا سیالات رقیق چون روغن ها و انواع حلال ها از آن استفاده می شود. برای انتقال سیستم روغن کاری موتور، سوخت نفت، گاز، ملاس، خمیر، و مایعات نیز استفاده می شوند. ولی بیشترین استفاده از آن ها در صنعت هیدرولیک است. که بیشترین استفاده را دارند. انواع پمپ دنده ای برای روغن کاری و سیستم ماشین قسمت خنک کننده (ماشین ابزار ،مانند موتور احتراقی و…) با فشار کم و موارد این چنینی مناسب هستند.
انواع روغن ها و روغن داغ، روان کارهای صنعتی، سوخت (گاز مایع، بنزین، گازوئیل، مازوت، نفت سیاه و …) از کاربرد دیگر آن استفاده از آب برای سیالاتی چون مواد پلیمری و الکل و مواد مشابه الکل مانند حلال ها است. آسفالت و قیر نیز با چسبندگی و غلظت بالا توسط پمپ دنده ای پمپاژ می گردد. در کارخانجات صابون سازی و شکلات سازی و مواد این چنینی هم از این پمپ استفاده می شود.
مزایای استفاده از پمپ دنده ای
یک دستگاه پر سر و صدا هیچ موقع جهت استفاده خوش آیند نیست .بزرگترین مزیتی که این پمپ در مقایسه سایرنمونه های دیگر دارد کارکردی بدون صدا و پیوسته است. این دستگاه ساختاری ساده دارد بنابراین اگر هر گونه مشکلی برای آن به وجود آید تعمیر آن آسان خواهد بود. دانستن آنکه پمپ دنده ای چیست و در نظر گرفتن مزایا و معایب سبب انتخاب درستی از خریدمان می شود. طراحی این پمپ منحصر به فرد است! قابلیت افزودن ژاکت سرمایشی و ژاکت حرارتی را امکان پذیر کرده است. دقت عملکرد و کاربرد بالای پمپ دنده ای در برخی از پمپ قابلیت استفاده به عنوان دو زینک را هم می دهد. از دیگر مزایا این است که کاربرد بالای آن سبب شده قطعات و تعمیر آن در صورت نیاز آسان و بدون مشکل باشد. انواع اتصالات در این نوع موتور های دنده ای بنابر نیاز در قسمت ورودی و خروجی مشابه کانکشن های فلنچی و رزوه ای قابل نصب می باشد.
گردش پمپ
این دستگاه برای کوپله مستقیم با الکترو موتور روی شاسی طراحی شده اند و در طرز کار پمپ دنده ای برای سرعت پایین (زیر ۷۰۰ دور در دقیقه) یا به وسیله الکتروموتور و جعبه دنده کاهنده که بین الکترو موتور و پمپ نصب می شود، اتصال بر قرار می شود. محور محرک فقط به وسیله بازوی گشتاور می چرخد و مقدار گشتاور اولیه شعاعی و موتوری حرکت اولیه مشخص شده است.
طرز کار پمپ دنده ای
روش عملکرد به این صورت است که باعبور سیال و مایع به درون و سپس هدایت آن به سمت خروجی کار میکند و این وسیله برای سیالات بسیار رقیق کاربرد نسبتا بیشتری را دارد اما با این حال میتوان حتی آسفالت را هم با آن جا به جا کرد. پمپ پره ای می تواند سیالاتی با ویسکوزیته ای با طیف وسیع را ( ۱cPs تا ۱۰۰۰۰۰۰cPs ) انتقال دهد. نام معروف ماه و ستاره که در صنعت مشاهده میشود همان پمپ با دنده داخلی است! در تصاویر داخلی پمپ دنده ای داخلی شکل ماه و ستاره را به وضوح می توان دید! پمپ چرخ دنده ای در کار خالی کردن و پرکردن در صنعت مناسب است . ساختمان و طراحی پمپ به طریقی است که چرخش به دو طرف را محیا کرده و آن را یکیاز انواع پمپهای جا به جایی مثبت کرده است. نمونه دنده داخلی خود مکش است. قابلیت پمپ کردن انواع سیالات و مایعات با ویسکوزیته های متنوع برای پمپ دنده ای فراهم است.
از خصوصیات بارز و قابل ذکر پمپ پره ای داخلی جریانی یک دست و همانطور که در مقدمه اشاره شد کارکرد خشک در زمانی معین و کوتاه این دستگاه است.کشش مکنده بالا و قطعات قابل دسترس،NPSH بسیار اندک و کاهش امکان وقوع کاویتاسیون در دوسو میباشد.
برای اطلاع از قیمت پمپ دنده ای داخلی میتوانید با شماره های پایین صفحه تماس حاصل فرمایید.
نحوه عملکرد پمپ دنده ای
راجع به عملکرد و کارکرد این پمپ ها به صورت دقیق و جزئی می توان این چنین شرح داد :
وقتی چرخ دنده ها به حرکت در می آیند، سیال داخل وسیله نیز به حرکت در می آید و عملیات پمپاژ صورت می گیرد. اجزای داخلی که در آن وجود دارند شامل بوش، چرخ دنده و آب بندی است. از آجا که مشخص است این وسیله با 2 چرخ دنده کار می کند. در طرز کار پمپ دنده ای یکی از چرخ دنده ها ثابت و دیگری متحرک هستش. چرخ دنده متحرکت سبب می شود دیگری را به حرکت در آورد. این چرخ دنده خود نیز به وسیله شفت ورودی به حرکت در می آید اما در نهایت کاری که انجام می دهد هرزگرد را به حرکت در می آورد. چرخ دنده متحرک است که آب بندی در قسمت ورودی و خروجی را بر عهده دارد. و روش کار این است که چرخ دنده هرزگرد با نزدیک شدن و رسیدن به قسمت ورودی از هم باز میگردد و فاصله ی بین دنده ها با فشار هوایی که از مخزن هوا وارد میشود کشیده می شود. یعنی به این صورت که دنده ها در پمپ دنده ای زمانی که شروع به حرکت میکنند با نزدیک شدن به خروجی کوچک می شوند. کوچک شدن دنده است که سبب می شود مایع سیال از داخل چرخ دنده ها بگذرد .حرکت پیوسته و مکرر سبب مکش و انتقال مایع و در نتیجه کار جریان و فشار بسیار بالایی شکل می گیرد. این همان دلیل قدرت بالای این پمپ پره ای است.
این وسیله قابلیت جالبی دارد چرا که می تواند در هر دو سمت گردش داشته باشد. حال نیز جهت چرخش تغییر می کند و ورودی و خروجی پمپ جا به جا می شود. این تغییر به صورت خودکار صورت میگیرد و نیازی به جا به جایی اتصالات در این مورد نیست. سطح تماس فیزیکی بین چرخ دنده ها است که باعث حرکت سیال بین پورت ورودی و خروجی می گردد. لبه های شعاعی خارجی و قسمت داخلی چرخ دنده ها باعث تشکیل قسمتی از سیال حرکتی می باشد.
همانطور که در ویدیو مقابل مشاهده می نمایید، پیچیدگی خاصی در این سیستم وجود ندارد. چیزی که این سیستم را ارزشمند کرده کارایی بالای آن است. آشنایی با طرز کار پمپ دنده ای کمک می کند تا با ساختار این قطعه صنعتی آشنا شوید و در هنگام تعمیر و نگهداری به خوبی عمل کرده و از هزینه های اضافه بپرهیزید.
محبوبیت پمپ چرخ دنده ای
کارایی بالای دستگاه سبب شده که این پمپ پره ای محبوبیت بالایی به دست آورد. افراد زیادی در صنعت از آن استفاده می کنند. با ویژگی های آن آشنا شوید. طراحی ساختمان آن به صورت محکم و ساده انجام شده و نسبت به نمونه های دیگر دستگاه جمع و جوری است. این قطعه با طراحی ساده باعث شده قیمت پمپ دنده ای به صرفه تر شود. از مزایای دیگر مکش مطلوب آن است. همچنین آلودگی تاثیر کمی بر کارکرد آن دارد. برای نصب آن محدودیتی در جایگاه نصب و شرایط خاص نداریم. همچنین در شرایط سخت کار میتوانیم به آن اطمینان کنیم. چنین مزایایی این هیدرو پمپ را در بین سایر پمپ ها محبوب ساخته است.
نکات اولیه ای برای کار با پمپ های هیدرولیک دنده ای وجود دارد که به شرح برخی از آن ها میپردازیم :
از نکاتی که باید بدانیم این است که در تمامی مراحل کار با پمپ چرخ دنده ای تمیز بودن قطعات سازنده آن در عملکرش تاثیر گذار خواهد بود .به شما سفارش می کنیم همیشه یک روغن گریس ، و جهت دسترسی به ابزار مناسب آنها رادر کنار دستگاه قرار دهید .کاری که نباید انجام شود چیست؟ کاری که نباید کنیم این است از سطح تماس وسایل فلزی با سطح داخلی و قطعات آن خود داری کنید .تا با این کار صدمه ای وارد نشود . قبل از مونتاژ کردن اول جهت گردش شفت را مشخص کنید. سپس باقی قطعات را به نحوی قرار دهید تا در هنگام مونتاژ قطعات جدا شده بتوانند در جای خود قرار گیرند.
اسامی دیگر پمپ هیدرولیک دنده ای
اسامی زیادی را به این دستگاه نسبت می دهند . هر کسی این پمپ را به نامی مخصوص می شناسد. از این رو در این قسمت می خواهیم شما را با دیگر اسامی که به آن نسبت می دهند آشنا کنیم. تا اگر اسامی دیگری به گوشتان خورد گیج نشوید. چراکه پمپ هیدرولیک دنده ای اسامی زیادی دارد یکی از آن ها پمپ چرخ دنده ای است. اکثر این اسامی برگرفته شده از اجزای داخلی این وسیله است. سازنده اصلی این پمپ جوهانس کلپر خوانده می شود و پمپ دنده ای به پمپ کلپر نیز به ندرت شناخته می شود. اسامی خیلی زیادی برای این پمپ هست اما همگی آن ها یک چیز هستند. همه این اسامی در مورد همین موضوع است اما تمامی آن ها در بازار شناخته شده هستند.
پمپ غلیظ کش از دیگر عناوینی است که به این محصول داده می شود. حال می پرسید دلیل آن چیست؟! تا اینجا باید متوجه شده باشید که این پمپ ها در مایعات غلیظ واکنش خوبی داشته اند. بدین منظور نیز ساخته شده اند و به این نام خوانده شده اند. این از نام های کلی بود که به این محصول داده می شود. در کنار این موضوع مدل های آن بسته به مشخصات ظاهری یا عملکردی در نام گذاری تاثیر می گیرند. پمپ دنده ای استیل نیز برگرفته از همین موضوع است. جنس بدنه در نام آن تاثیر گذاشته است.
پمپ دنده ای استیل
از نمونه محبوب این محصول است. دارای بدنه ای از جنس فلز استیل است. به خاطر سادگی آن از پمپ چرخ دنده ایرانی و نمونه خارجی هر دو در بازار فروش لوازم صنعتی موجود است. در این قسمت چند نمونه از این محصول را مشاهده می کنیم که برای خرید لازمه
با ما تماس
حاصل نمایید .
مهم ترین اجزای انواع پمپ دنده ای
در الکتروپمپ طراحی شده بر طبق قوانین کوپلر که در قواعد فیزیک پمپ ها نیز به همین نام معرفی می شود، دنده ها مهم ترین جزء ساختاری دستگاه شناخته می شود. بر همین اساس آن چیزی که در ساخت آن رعایت می شود چه در تولید پمپ دنده ای ایرانی و چه وارداتی به کار رفتن چرخ دنده ای باید دارای ویژگی های زیر باشد:
- به کار بردن 2 چرخ دنده
- اندازه این چرخ دنده ها بایستی برابر باشند
- چرخ دنده به حد کافی برنده باشد
- حرکت آن ها بر اساس سرعت زاویه ای کنترل و تنطیم شود
تقسیم بندی
در تقسیم بندی میتوانیم این پمپ را به دو دسته اصلی تقسیم بکنیم .
- پمپ های دنده ای داخلی
- پمپ های دنده ای خارجی
برای هرکدام از این پمپ ها ،چه دنده داخلی و چه دنده خارجی زیر مجموعه هایی وجود دارد. در ادامه بیشتر با مدل های آن آشنا می شوید.
پمپ دنده ای داخلی
موارد کاربرد آن
استفاده از این مدل پمپ هیدرولیک دنده ای بیشتر در صنایع غذایی و روغن های خوراکی و همچنین صنعتی است. به خاطر این که برای سیالات رقیق استفاده بیشتری دارد. اما با این حال در امورات صنعتی دیگری هم که سیالات رقیق باشند به استفاده می رسد. برای سوخت ها نیز به کار می رود، از انواع بنزین گرفته تا نفت سفید و گازوئیل و حتی سوخت مازوت، الکل و حلال ها کاربرد دارد. قیمت پمپ دنده ای داخلی نسبت به نمونه خارجی بالاتر بوده و این پمپ ها در بازه لیتراژ 6 لیتر الی 400 لیتر تولید شده و فشار کاری 250 الی 330 بار متفاوت است. در بخش بعدی توضیحات بیشتری می دهیم. با اینکه پمپ پره ای داخلی برای سیالات رقیق استفاده بیشتری دارد با این حال در صنعت برای مواردی چون عسل، شکلات، کره، رنگ دانه ها، قیر و آسفالت نیز کاربرد دارد و برای مواد با ویسکوزیته بالا هم استفاده می شود. مواردی چون رزین و پلیمر با ویسکوزیته متغیر نیز استفاده می گردد.
در روش کارکرد پمپ دنده داخلی دندانه های چرخ دنده در قطر بیرون جا گرفته است است. درگیری دندانه ها نیز در همان قطر بیرونی انجام می گیرد. محل قرار گیری یاتاقان ها نیز در هر دو قسمت انتهای چرخ دنده برای محافظت از محور اصلی است و این ترکیب باعث می شود مقاومت محور اصلی پمپ پره ای در برابر خیز یا چرخش زاویه ای افزایش پیدا کند. نتیجه این است که سطح تماس بین چرخ دنده و دیواره پمپ دیگر از بین می رود و پمپ می تواند در فشارهای بالا هم نیز کار بکند. همچنین می توانند جریان های تا ۱۵۰۰ لیتر و فشار تا ۳۴٫۵ بار را تحمل کنند. اصل پمپ ها برای کوپله مستقیم با الکتروموتور روی شاسی طراحی شده است و برای سرعت پایین (زیر 700 دور در دقیقه) یا به وسیله الکتروموتور و جعبه دنده کاهنده که بین الکترو موتور و پمپ نصب می شود، اتصال برقرار می کند.
محور محرک در پمپ پره ای فقط به وسیله بازوی گشتاور می چرخد و مقدار گشتاور اولیه شعاعی و موتوری حرکت اولیه مشخص شده است. این هیدرو پمپ داخلی در موارد دیگری مانند ایزوسیانات و پلی یول در فوم پلی یورتان و گلایول کاربرد دارد.
در نحوه کار کرد پمپ دنده داخلی باید گفت به چرخ دنده بزرگ آن روتور گفته می شود. دندانه این چرخ دنده در داخل پمپ و روی قطر اصلی قرار گرفته، و درگیری آن با یک چرخ دنده کوچکتری است که دندانه هایش روی قطر اصلی قرار می گیرند.جریان تحملی در این پمپ ها تا ۴۱۶۵ لیتر است. فشار تحملی در آنها تا ۱۵٫۵ است. در تمام چرخ دنده های موجود در پمپ، میزان گشتاور پمپ تقسیم و مقدار نسبی این گشتاور در هر لحظه محاسبه می شود.
مواد به کار رفته در داخل پمپ دنده داخلیهمان طور که این پمپ ها از قسمت های مختلفی به وجود می آیند هر یک از اجزا با وجود کارایی خاص، جمسی متفاوت دارد که یک کل واحد را می سازد. سطح و پوشش بیرونی نمونه داخلی از جنس انواع چدن خاکستری و چدن داکتیل هم چنین استیل، جنس سخت فولاد، برنز و پلیمر است. در قسمت شافت از استیل و فولاد به کار رفته است. آب بند این دستگاه از جنس مکانیکال سیال تک و دوبل، مگنتی، کارتریج و پکینگ ساخته می شوند.
روش کار این هیدروپمپ داخلی را در ویدیو مقابل به شکل گرافیکی می بینید.
مزایا و معایب پمپ دنده ای داخلی
از دیگر ویژگی هایی که به ما کمک می کند که در خرید این ابزار صنعتی انتخاب بهتری داشته باشیم دانستن مزایا و در مقابل آن معایب آن است. از ویژگی های مثبت پمپ دنده داخلی جریان بدون پالس دارد یعنی گردشی و روندی یک نواخت است. برای پمپ پره ای امکان کار کردن به صورت خشک نیز امکان پذیر است و به نسبت مکش خوبی هم دارد. این در حالی است که بقیه مدل ها همچنین توانایی را ندارند. با شناخت اینکه پمپ دنده ای چیست تا الان باید متوجه شده باشید نگهداری آن به خاطر سادگی عملکردش آسان است.
این مدل توانایی آن را دارد که در دو جهت گردش داشته باشد !کار کردن با آن آسان است، فقط کافی است کمی دقت کنید. یکی از دلایلی که احتمال می رود این وسیله به نسبت سایر پمپ ها کاربرد بیشتری دارد این است که با غلظت و ویسکوزیته های مختلفی می تواند کار کند. این در حالی است که در پمپ های دیگر حساسیت زیادی برای تعیین غلظت وجود دارد و این پارامتر در یک رنج خاصی برای انواع آن در نظر گرفته شده است.
با این حال اگر سرعت دوران و فشار برای شما اهمیت دارد، باید گفت که این پمپ پاسخ گوی شما نیست. برای فشار های بالا نمونه پمپ پیستونی طراحی شده است. در بازگویی بیشتر از اینکه پمپ دنده ای چیست و تکمیل صحبت ها قابلیت جالب دیگری که در مقبویت عام آن کمک کرده است، این است که توانایی کارکردن و وصل شدن به بسیاری از اتصال های مختلف رادارد به طوری که خیلی راحت وبی رنج سایر آپشن ها و موارد دیگر که حین کار کردن لازم می شود، توانایی متصل شدن به آن را دارد.
پمپ دنده ای خارجی
این نمونه بیشترین فروش را در بازار دارد و از پر مصرف ترین های صنعت است. ساختار آن به این صورت است که دنده ها در کنار هم قرار گرفته شده که به این وسیله روغن و سیالات در آن جا به جا می شود. همینطور که مشاهده می کنید چرخ دنده ها روی پمپ هستند. کاربرد پمپ دنده ای خارجی برای وقتی است نیاز به ظرفیت بالا در سیستم داریم.از ویژگی خوب آن صدای کمتر آن به نسبت نمونه خارجی است. این در حالی است که ظرفیت آن بالاتر است. همچنین از قدرت بالاتری هم برخوردار هستند. این وسیله می تواند سیالات با ویسکوزیته های مختلفی را حمل نماید.
جنس ساختاری پمپ نمونه خارجی
مواد و جنس ساختاری آن بسیار مشابه نوع داخلی این پمپ می باشد. جنس بدنه و پوشش خارجی همچنین چرخ دنده ها در این مدل از چدن خاکستری،چدن داکتیل، استیل، برنز و پلیمر می باشد. جنس قسمت آب بند این پمپ از مکانیکال سیل تکی، لیپ سیل، مگنتی، پکینگ، مکانیکال سیل دوبل استفاده می شود. موارد استفاده شده در شفت، استیل، سرامیک و فولاد است.
معایب پمپ دنده خارجی
ناخالصی های موجود در سیالاتی که در این پمپ استفاده می شود و همچنین ذرات معلق باعث آسیب رساندن و اختلال در نوع عملکرد آن می شود. روغن مورد استفاده در این وسیله باید در طولانی مدت مورد برسی قرار بگیرد. از دیگر معایب نمونه خارجی در مدل بوشی است که مشکل آن این است که اکثر یاتاقان در ارتباط مواد سیال باعث اشکال در سیستم این پمپ میشود. مایعات پمپ شده نیز باید دارای خاصیت خود روغنکاری و بدون مواد اصطکاکی جامد یا خورنده و ناخالص باشد. قیمت پمپ دنده ای به طور معمول و با توجه به ساختار آن بسیار مناسب است، منتها نگهداری و استفاده ی درست با توجه به شناخت مشخصات و نگهداری های لازم طول عمر این قطعه را افزایش می دهد.
در ویدیو مقابل توضیحات داده شده بالا را در قالب تصویر گرافیکی به وضوح می بینید که در رابطه با طرز کار پمپ دنده ای خارجی است.
دراین قسمت به جمع بندی کلی مشخصات فنی این پمپها می پردازیم. تا مقایسه ای کلی نیز داشته باشیم. جدول زیر طبق کاتالوگ پمپ دنده ای بدین منظور قرار گرفته است.
انواع پمپ دنده | سرعت کارکرد | میزان فشار | قیمت | نگهداری | ویسکوزیته | آلودگی صوتی |
---|---|---|---|---|---|---|
پمپ دنده داخلی | سرعت متوسط و کم | فشار متوسط و کم | قیمت متوسط | آسان | بالا | متوسط |
پمپ دنده خارجی | سرعت بالا | فشار بالا | قیمت ارزان | آسان | متوسط | کم |
پمپ دنده ای کوچک
در این قسمت به ابعاد و حجمی که این ابزار در محیط اشغال می کند می پردازیم. این وسیله به عنوان پمپی پر کاربرد در صنعت هیدرولیک شناخته می شود. ساختار ساده آن در طراحی این امکان را داده است که در یک کل واحد به حجمی فشرده و بهینه شده دست پیدا کنیم. پمپ دنده ای کوچک به خاطر کاربرد زیاد در صنعت و رقابت برند های مختلف در بالا بردن کیفیت آن دستخوش این تغییرات شده است و آن چیزی که ما می بینیم یک وسیله با آلودگی صوتی پایین، ابعادی کوچک و بازدهی بالا است. ابعاد در نظر گرفته شده پمپ دنده ای کوچک تا سایز بزرگ و بسته به نیاز سیستم در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده روز افزون باعث شده امکانات زیادی را در دسترس داشته باشیم و در این میان رقابت برندها کیفیت کار را بالا برده است.
دسترسی خرید پمپ دنده ای
فروش و دسترسی پمپ دنده ای به دلیل کاربرد بالای آن بسیار آسان و رایج می باشد. شرکت هیدروپارت با سال ها تجربه و انجام پروژه های موفق زیادی در زمینه فروش پمپ دنده ای در خدمت شماست. با توجه به طراحی قابل و نکات خوبی که این ابزار صنعتی دارد از جمله صدای کم و بازدهی بالا بسیار مقرون به صرفه است. قطعات به کار رفته در این پمپ به راحتی قابل تعمیر و در دسترس می باشند.در انواع مختلف صنایع و کارخانجات متنوع و انواع سیالات قابل استفاده است.
سیالاتی چون:
پمپاژ مخلوط و ترکیبات شیمیایی و افزودنی های شیمیایی
پمپاژ انواع روغن های هیدرولیک و اسید و بازها
قیمت پمپ دنده ای
بنابر کاربرد و موارد استفاده، همچنین مارک ها و برند متنوع موجود در بازار فروش ، هزینه ها بسیار متنوع بوده و همچنین طیف های مختلفی را به خود اختصاص داده است. برای کسب اطلاعات دقیق و به روز از قیمت پمپ دنده ای همین حالا با شماره های درج شده با کارشناسان هیدرو پارت تماس حاصل کنید.
ما با توجه به خواسته و نیاز شما راهنمایی بهتری در اختیارتان گذاشته و با توجه به نوسانات قیمت ها در بازار هزینه مناسب و مقرون به صرف را ارائه خواهیم کرد. هر کدام از این پمپ ها کاربردهای مخصوص دارند.چیزی که آن ها را از هم متمایز میسازد برندهای مختلف داخلی و خارجی برای فروش پمپ دنده ای و اجزای مختلف سازنده این پمپ ها است.
جنس مواد به کار رفته در ساختار معمول این پمپ ها چنین است:
- جنس شافت: استیل، فولاد، آلومینویم یا سرامیک است.
- بوشن نیز تشکیل شده از کربن، برنز، استیل
- آب بندی: پکینگ، آب بندی مکانیکی یا مگنتی
- بدنه پمپ از جنس: آهن، چدن، فولاد، فولاد ضد زنگ، کائوچو و…
- در نهایت هم چرخ دنده ها که معمولا از جنس فولاد و فولاد ضد زنگ و کامپوزیت هستند.
شرکت هیدرو پارت برای ارائه بهترین خدمات با توجه به نیاز شما آماده همکاری است. این پمپ ها در صورت سرویس به موقع و ماهیانه نیاز به تعمیرهای سنگین ندارند و استهلاک کمی دارند. جهت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت پمپ دنده ای با شماره های درج شده پایین صفحه در ارتباط باشید.
پمپ دنده ای لوبیایی
پمپ پره ای به شکل لوبیا یکی دیگر از انواع پمپ های دنده ای است که در دسته جا به جایی مثبت قرار می گیرد. برای انتقال سیالات پلاستیکی و شبیه پلاستیک استفاده می شود. وجه تمایز پمپهای لوبیایی در مقابل دیگر پمپ های هیدرولیکی تفاوت در سیال آن است. چرا که این پمپ می تواند برای مایعات و جامدات هردو استفاده شود! پمپ های لوبیایی به دلیل استفاده از قطعاتی شبیه لوبیا به این اسم خوانده می شوند. پمپ های لوبیایی در دو مدل طراحی می شوند یعنی 2 لپه ای و 3 لپه ای.
پمپ دنده ای دو جداره ژاکت دار
پمپ دو جداره ژاکت دار از نوع پمپ پره ای است که برای پمپاژ سیالات در کارخانه های صنایع غذایی مانند کرم و شکلات و خمیرها و مارمالاد و … استفاده می شوند. از پمپ دو جداره ژاکت دار در صنایع با دمای بالا استفاده می شود و مناسب برای پمپاز سیالاتی که باید در ابتدا گرم شوند و بعد پمپاژ شوند و یا بلعکس ، جهت خنک کردن سیال داغ پمپاژ شوند.
جنس مواد به کار رفته در پمپ دو جداره ژاکت دار به اختصار: چدن خاکستری، چدن داکتیل، استیل، فولاد سمانته و برنز است. آب بندی پمپ دوجداره ژاکت دار به روش های مکانیکال سیل، مکانیکال سیل دوبل، کارتریج مکانیکال سیل، کاسه نمد و نخ گرافیتی صورت می گیرد. یاتاقان بندی پمپ دوجداره ژاکت دار نیز به صورت تفلونی ،برنزی و کربن گرافیت است. انتقال قدرت در این مدل پمپ دوجداره به صورت کوپله مستقیم، کوپله با فولی و تسمه ،كوپله با گیربكس و کوپله با هیدروموتور انجام می گیرد.
مشخصات فنی پمپ هیدرولیک که آن را مبدل به کارآمدترین قطعه صنعتی نموده است!
به راستی چطور این ابزار به پرکاربرد ترین کارمایه در صنعت تبدیل شد؟ شاید برای شما هم سوال شده باشد! در برسی هایی که اخیرا انجام شده این مدل از پمپ رابه پرکاربرد ترین نمونه معرفی کرده است. در این قسمت این عوامل را برسی خواهیم کرد . بعد از اینکه ما از این وسیله در کارخانجات بهره بردیم و به خوبی جا افتاد، به خاطر سادگی ساختار آن و بازخورد خوبی که داشت در دنیا به شمار بالایی مونتاژ شد، این چنین از قیمت پمپ دنده ای نیز کاسته شد. در ایران نیز همین امر سبب شد که در مورد این کالا به تولید ملی برسیم ، بعد از آن رقابت بر سر کارایی بیشتر شد و تنوع این کالا را افزایش داد. مدل های گوناگون این ادوات وارد خط تولید شدند ! اکنون بر طبق سیستم مورد نظر شما انواع مدل های این پمپ موجود هستد و شما برای اطمینان از یک گزینش صحیح میبایست کاتالوگ پمپ دنده ای را برسی نمایید.
برای فرآوری آن می توانیم از مواد اولیه گوناگونی بهره ببریم، برند های شناخته شده اکثرا برای رقابت با شرکت های مختلف از بهترین آن استفاده می کنند، همچنین سعی دارند که بهترین جنس را تحویل مشتریان خود دهند! قیمت پمپ هیدرولیک دنده ای بر اساس کارایی که می دهد نیز باید برای مصرف کننده معقول باشد. با این تعاریف از مزیت های دیگری که گفتن آن خالی از لطف نیس درست کردن راحت و در دسترس آن است!
فروش پمپ دنده ای
این پمپ با سیستم هیدرولیک دارای انواع مختلفی است. بنابرای اطلاع از مشخصات کامل سیستم شما و کاربرد آن در انتخاب آن بسیار مهم است. بنابراین لازم است قبل از خرید از انتخاب خود اطمینان حاصل کنید. چون همانطور که با طرز کار پمپ دنده ای آشنا شده اید، الان می دانید که این پمپ ها هر کدام برای مصارف خاصی طراحی شده است. هر کدام از آن ها مختص یک کاری هستند و در دنیای صنعت کوچکترین تغییری باعث ایجاد یک مدل جدید از آن می شود. شما می توانید برای راهنمایی و مشاوره جهت خرید پمپ دنده ای با شماره های پایین صفحه تماس بگیرید.
در فروشگاه هیدرو هیکاد تمام پمپ های هیدرولیکی اروپایی چینی و ایرانی موجود میباشد در صورت نیاز با فروشگاه ما تماس بگیرید